Hallo allemaal!

Door: Dirk

Blijf op de hoogte en volg

05 December 2005 | Nederland, Amsterdam

Welkom op chrisendirktrouwen.waarbenjij.nu, onze huwelijkssite! Hier kunnen deelnemers aan onze huwelijksreis naar Tanzania – met als hoogtepunt uiteraard ons huwelijk op 5 januari – berichten en foto’s posten en zo elkaar en anderen op de hoogte houden en vertellen hoe fantastisch het allemaal wel niet is op ons feestje! Verder kan wie dat maar wil natuurlijk ook een berichtje posten. We hopen van jullie te horen!
Naast het kleine fotoalbumpje op deze site is er ook een groter digitaal album te vinden op: http://www.mijnalbum.nl/Album=VQU4XDBV. Dat is nu echter nog leeg. Er zal hier een berichtje worden gepost wanneer er foto’s op staan.

PS: Iedereen die deze site wil gebruiken om bezwaar te maken tegen ons huwelijk kan direct een IP-ban tegemoet zien…;-)

• 02 Januari 2006 - 10:49

Monique Arkesteijn:

hallo lieve christa en dirk

heel erg gefeliciterd met jullie trouwen, het leest geweldig. eric danielle en ik yitten nu in goemra dus ook bijna op het afrikaanse continent van de zon te genieten en van ons oude huis.

heel veel plezier, monique

• 06 Januari 2006 - 09:40

Tante Mies En Oom Jan:

Wij hopen dat jullie en prachtige dag hebben gehad. En nogmaals van harte gefeliciteerd.