De spanning stijgt…

Door: Dirk

Blijf op de hoogte en volg

05 December 2005 | Nederland, Amsterdam

Vandaag is het 5 december, en vol verwachting klopt ons hart, maar ditmaal niet voor de Goedheiligman! Over 3 weken (op 2e kerstdag) zitten Chris en ik al in het vliegtuig op weg naar Dar es Salaam en over precies 1 maand is het echt zover en zullen wij elkaar op het strand van Kipepeo Beach Camp (http://www.kipepeocamp.com/) elkaar het jawoord geven (dat hoop ik (D) althans)!
De voorbereidingen zijn nog in volle gang, al nadert het nu toch wel zijn eind. De tickets zijn geboekt, de bruiloftsvaccinaties gezet, de visa zijn onderweg en de jurk is zo goed als af. Het gaat nu dus echt gebeuren!

• 05 December 2005 - 16:04

Aliek:

Waar ben ik nu......???? Veel te ver weg van jullie!!!
    Precies 3 weken verwijderd van mij terugkomst in Nederland en 4 weken van mijn "hereniging" met mij lieve vriendinnetje!
    Ben om precies te zijn in Ouro Preto, een prachtig stadje, wat eigenlijk veel te romantisch is om alleen te zijn. Nee, hoor, ik geniet.
    Zo de kop is eraf, mooi het eerste berichtje gestuurd.
    Lieve Chris en Dirk, ben blij dat alles vlotjes verloopt. Jullie weten dat ik ik het jammer vind maar de helft mee te krijgen, maar denk aan jullie.
    Love ya! Aliek

• 05 December 2005 - 17:46

Frans:

Ik kan het niet geloven, mijn dochter gaat trouwen.
    Ik weet zeker dat ze een fijne en goede toekomst samen zullen krijgen. Jullie zijn voor elkaar geschapen. (snik)Moet wel een traantje weg pinken.

dikke dikke kus van jouw paps Chris.

• 05 December 2005 - 17:56

Maria:

En wat verheugen wij ons....Wordt wel erg spannend allemaal maar wel heel leuk spannend.
    Leuk die weblog. Wanneer komt de foto van de jurk erop, Chris????
    Succes allemaal met de laatste voorbereidingen

• 05 December 2005 - 18:02

Pientje Pienter:

Zo kleine meid ga jij trouwen. Dat is wel een zeer grote verrassing.

• 05 December 2005 - 20:33

Ria:

Ik heb de jurk al mogen bewonderen. Prachtig!!!
    Ik richt me nu even alleen tot mijn lieve meisje. Chris, je bent de mooiste vrouw, je hebt de mooiste en liefste man en je hebt de mooiste jurk, die er bestaat. En het wordt de mooiste dag van je leven. Kus mama

• 06 December 2005 - 08:54

Salama dada’s en kaka’s!
    Geweldig idee van Sint om op pakjesavond met een weblog te beginnen. Doe me goed, dat we met z'n allen nog in sprookjes geloven.
    Samen met je kinderen op huwelijksreis, wat wil een mens nog meer.
    Lieve luitjes, ole serie!
    Ben

• 06 December 2005 - 21:09

Margot:

Hai, spannend he? Is de mimi of de wewe inmiddels een beetje uitgedanst?
    Oh, er staat 'Vandaag is het 5 december...over precies 1 maand...' Het was toch een dagje verzet? Het feestcomite krijgt een burn-out van al die wijzigingen. Maar ach, het ABC'tje is inmiddels af en ingestudeerd, dus we kijken niet op een dagje...
    Nog veel plezier met de voorbereidingen!
    xxx Margot

• 06 December 2005 - 21:18

Margot:

Fijn, krijg het ' mimi en wewe-lied' nu niet meer uit m'n hoofd...

• 06 December 2005 - 21:21

Margot:

Fijn, krijg het ' mimi en wewe-lied' nu niet meer uit m'n hoofd...

• 06 December 2005 - 22:31

Chris:

oh ohoh wat heb ik er een zin in!!!

• 07 December 2005 - 16:22

Selma:

wow wat super spannend allemaal en wat heerlijk dat het nu al zo snel gaat gebeuren! Geniet helemaal met jullie mee! Veel liefs!

• 07 December 2005 - 19:07

Gertjan:

Ik heb er zin in!!!! En de spanning stijgt ook bij mij :-)

• 07 December 2005 - 21:11

Marij En Hendrik Boon:

hey jaaaaaaaaaaa joehoe!!! alles goed ,et jullie. jaaaa het is bijna zover!! en ik kan jullie fris vertellen hoe geweldig trouwen is. jongens jullie gaan een bijzondere en liefdevolle ervaring tegemoet en wij kunnen het weten.want onze trouwdag in New York was geweldig. geen woorden voor zo mooi. op ons trouwfeest gaan wij jullie heel veel kussen geven en ook ons glas hebben op jullie. veel kussen van ons

• 08 December 2005 - 12:16

Mad:

Heerlijk om zo me ete mogen leven!

• 08 December 2005 - 15:06

Wout:

Ik hoop dat jullie een leuke tijd hebben op Kipepeo Beach Camp en het "ja" woord
    dat zit welgoed tussen jullie twee
    Groeten Wout (Drachten)

• 09 December 2005 - 20:56

Ans:

Leuk om het op deze manier te kunnen volgen!
    wij verwachten natuurlijk leuke foto's en verslag van alles wat er gebeurt!
    Veel succes met de laatste loodjes en regeldingen maar ga vooral genieten.

• 10 December 2005 - 09:41

Fr & W:

Zo kom je echt wel in de stemming! Spanning stijgt, koffers ingepakt en waarom vertrekken we eigenlijk niet meteen? Het wordt en blijft allemaal prachtig!
    dikke x
    Wilm en Frederique

• 10 December 2005 - 13:35

Damiet:

Wat vind ik het toch bijzonder hoe jullie je droomhuwelijk werkelijkheid laten worden! en dan mogen we ook nog meegenieten!helemaal super! Ik kijk vol spanning uit op het romantische avontuur! Veel liefs, Damiet

• 11 December 2005 - 11:50

Petra:

super om te lezen allemaal Chris! Was al helemaal verrukt toen je me in De Fuik je ring liet zien, laat staan dat het nu echt bijna allemaal gaat gebeuren... Ik ga jullie helemaal volgen! succes met de laatste voorbereidingen, x

• 12 December 2005 - 13:00

Daan:

Wat gaaf om via deze site met jullie mee te kunnen genieten!
    Ik vind de manier waarop jullie voor elkaar (gaan) kiezen helemaal geweldig en wens jullie alvast een wereldse dag toe!!
    xDaan

• 14 December 2005 - 18:44

Jeroen:

Ha Dirk en Christa, ik wens jullie enorm veel plezier ter plaatse en natuurlijk veel geluk en een mooie bruiloft!

• 14 December 2005 - 21:34

Paul En Caroline:

Gaaaaaaaaaaaaaaaf!
    Maar voordat het zover is... Jullie gaan natuurlijk niet weg zonder dat wij jullie nog even gezien hebben! Tot zondag!!!
    kuzzz Car en Paul

• 14 December 2005 - 21:40

Paul En Caroline:

Gaaaaaaaaaaaaaaaf!
    kuzzz Car en Paul

• 18 December 2005 - 21:14

Tineke Van 't Nedereind:

Christa en Dirk,
    Ik heb jullie bericht van 5 december gelezen en jullie vanavond gebeld.
    Ik hoop dat je het inmiddels gehoord hebt.

• 20 December 2005 - 17:29

Ben:

Hallo lieve luitjes, vrijgezellenfuif voorbij, Chris promotie. Nu kan het feest beginnen. Ik zag vanmorgen dat jullie aan het aftellen zijn; wij trouwens ook. Wordt spannend.
    Veel liefs uit De Betuwe

• 21 December 2005 - 12:14

Een Jaloers Typetje:

Hallo mensen. Het is nu woensdagmiddag 21 december rond 13.00 uur. Het aanstaande bruidspaar heeft eindelijk vakantie. Ze zijn nu heerlijk aan het relaxen in de sauna.

• 21 December 2005 - 16:49

Een NN Vriend:

Ja ja, kan het toekomstige bruidspaar ook wat foto's plaatsen op de site, hoe ze er nu uitzien?

• 21 December 2005 - 20:01

Hans:

Hè Chris & Dirk
    Waarom trouwen jullie eigenlijk niet op Curacao daar heb je nl ook een zanzibar(strand)maar ik zal dit jullie vergeven.
    Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben en natuurlijk een fijne vakantie we horen wel hoe het geweest is.
    Ria niet naar mayday- maday kijken want dan durf je echt het vliegtuig niet meer in (geintje) sterkte lieve groetjes Hans

• 21 December 2005 - 20:17

Alieke:

Lieve Chris en Dirk

GENIET!!!!!!!!

• 22 December 2005 - 20:10

De Bruid Eiges!:

Nu komt het wel heel erg dicht bij... En oh oh wat is de jurk mooi! He jaloers typetje en NN jullie maken me nieuwsgierig...? Nog even en dan is het zover. Dan hoor ik echt bij de allerliefste man van de wereld! De foto s volgen echt!

• 23 December 2005 - 12:30

Margriet:

Whiehoe, ik ben aan het pakken! D&C, jullie ook succes met de laatste dingetjes en en tot op het strand in Dar!

kussssssssss!

Ps. nog gelukt met de fohn?

• 23 December 2005 - 15:12

Reactie Jaloers Typtje:

Je bent nieuwsgierig wie ik ben? Chris, je bent me toch niet vergeten, we hadden het zo fijn samen in de sauna. Ik verheug me alweer op een volgende keer. Kus

• 24 December 2005 - 08:50

Margot:

Hai Chris, wat toevallig van de bikini, he? Ik vond het ook een typisch Tanzaniaanse bikini. Als je em wil hebben, koop em maar hoor! Vind ik echt helemaal niet erg!! En anders mag je die van mij natuurlijk wel een keertje lenen. Succes met inpakken en tot morgen!

• 24 December 2005 - 10:33

Chris:

he margrietje en margootje de fohn is prima ik lijk wel een afro! en ik ga nu nog even naar de stad voor een bikini want nu is het vast niet zo druk in de bijenkorf...:-) We hebben vandaag nog kipepeo gebeld en ze hebben er zin in!!!

• 24 December 2005 - 11:04

Grignion En Jeannette:

Wij wensen jullie een goede reis 2de Kerstdag! En een hele mooie trouwdag, samen met jullie directe familie!!
    Succes met de voorbereidingen!!

• 24 December 2005 - 16:18

Ma Ria:

Lieve Dirk, ga je me straks ook "ma" noemen???

• 24 December 2005 - 16:28

?:

Hathemani hathemani hathemani en de mimi Hathemani hathemani hathemani en de wewe!!!!

• 25 December 2005 - 08:42

Harry En Marian:

Lieve Dirk en Christa,
    Hartsikke veel liefs en een geweldige tijd daar!
    Goede reis eerst nog en veel voorpret. Wij leven mee van overzee.!

• 25 December 2005 - 11:09

Heidi En Pascal Peters-Geurts:

Dirk en Christa,
    Wij wensen jullie een goede reis. En dat het voor jullie een mooie trouwdag mag worden. Geniet ervan.

• 25 December 2005 - 18:17

Oom Jan En Tante Mies:

Fantastisch dat jullie deze stap gaan maken. Wij wensen jullie en natuurlijk ook de beide ouders proficiat

• 26 December 2005 - 13:59

Mama:

Chris, ik moet de hele tijd aan je denken. Je zit nu in het vliegtuig met je mannetje. Ik heb je gisteren gezien in je mooie jurk, helemaal af. Als ik daar aan denk, kan ik wel huilen van geluk, dat jij m'n dochter bent. Meisje, wat ben je mooi. kus

• 26 December 2005 - 16:22

Ben En Maria:

En jullie zitten nu echt in het vliegtuig. Vanmorgen om half zeven liepen jullie door de gate en zwaaiden nog een keer naar ons.
    Lieve Dirk en Chris,
    hele fijne dagen bij Light in Africa en de kinderen en tot maandagnacht 2 januari.
    Dikke kus

• 27 December 2005 - 12:03

Daan:

Chris, ik moest aan je denken gisteren aan hoe blij en hyper jullie nu zullen zijn! Geniet!!!Heel veel plezier en geluk daar op dat mooi strand! Ik kijk uit naar de foto's!! kus Daan

• 27 December 2005 - 12:57

Lars:

Chris en Dirk,

Super veel plezier op deze reis en uiteraard op jullie dag. Geniet er van!! Super veel geluk samen, jullie horen bij elkaar. Groet, Lars.

• 27 December 2005 - 13:57

Ben:

Hallo afrikaantjes, de grote trektocht is begonnnen (en van de kakkerlakken ook, hebbben we al begrepen!). Vanmorgen ook Margriet en Gertjan naar jullie onderweg, Frederique en Wilm volgen donderdag (met G & M verjaardags-borrel op Zanzibar?) en wij volgende week. Wel een groot verschil hoor: 30 gr daar en sneeuw hier. Fijne dagen in Light in Africa. xxx

• 27 December 2005 - 17:03

Frans:

Ja sneeuw, dat klopt. Vandaag bij Perry Sport allerlei dingen gekocht, die wij moeten meenemen naar jullie. Chris en Dirk wij hebben jullie SMS-tjs ontvangen, maar mogelijk komt onze bevestiging niet aan. Dus als je dit leest weet je het.
    Alieke gebeld (althans voice-mail ingesproken) om met ons contact op te nemem voor de VISU. Kreeg ik mijn dochter aan de lijn, omdat Aliek te lui was waarschijnlijk om HAAR voice-mail in te spreken.

Luitjes tot volgende week, zet het bananenbier maar koud. Eerste rondje is van mij.......

KusXXXXX

• 29 December 2005 - 07:15

Ria:

Ik kan jullie jammergenoeg niet per sms bereiken. Ik ben zo benieuwd hoe de kinderen reageerden. Kenden ze jullie nog???Of ben je teveel afgevallen Chris. Van mij mogen we vandaag nog vertrekken, want mijn lichaam ondergaat een onaangenaam stressgevoel. De valdispert is niet aan te slepen. Tot gauw en ik hoop, door al die stress, dat ik je jurk niet vergeet. Dikke kus

• 02 Januari 2006 - 11:43

Marga:

He die Christa & Dirk,
    De spanning begint nu echt te stijgen nog maar een paar dagen en dan zijn jullie een "echt"paar. Het moet voor jullie geweldig zijn deze dagen door te brengen in Tanzania. Wat heb je een geweldig mooie jurk Christa... echt een plaatje!! Ik wens jullie een geweldig mooie dag geniet van alles en iedereen maar vooral van elkaar.

groetjes Marga
    xxx

• 03 Januari 2006 - 19:24

Mad:

Hé lekker moppie....ben ik ff uit amsterdam. Hoe hebben jullie het? geweldigggggg natuurlijk! is de hele familie al gearried? Vandaag bracht je me nog een aangename verrassing door zelfs de formulieren van de gezinnen al in de map te hebben gestopt, txs babe....Jij zit dara te sidderen van opwinding spanning en genot en ik zit hier te sidderen op de 2e dag ziekenhuisdieet, pfff ben er duizelig van :-) Meid in gedachten ben ik bij je!!! Kussie maddie