We komen niet meer terug!

Door: Dirk en Chris Geurts

Blijf op de hoogte en volg

31 Januari 2006 | Kenia, Nairobi

Hallo allemaal,

We hadden al geen zin om terug te keren, maar nu kunnen we niet eens naar huis.
Gisteravond bleek er in Nairobi iets mis met ons vliegtuig waardoor onze vlucht voor 24 uur werd opgeschort. Wat ontzettend vervelend:-) Een goed hotel, lekker eten, nog langer hier en misschien wel geld terug....
Maar goed waarschijnlijk zijn we dus pas morgenochtend in Nederland, als we zin hebben natuurlijk....

Car:En hoe is het gegaan?
Niek: Joe hoe spannend man!

Groetjes de geurtskus

• 31 Januari 2006 - 12:26

Wouter:

Ik merkte het ja vanochtend op schiphol...........

• 31 Januari 2006 - 13:16

Ria:

Waarom is Wouter toch altijd de eerste, die een reactie geeft op een nieuw bericht?? Nou Dirk en Christa, jullie kunnen het wel leuk vinden om daar nog enkele uren te zijn, maar ik vind er helemaal niks aan. Ik heb gewoon zin om weer even bij te praten. Grapje hoor, ik wens jullie nog een prettig verblijf toe met veel mazzel, dat jullie misschien de terugreis geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Een heel goede en veilige reis.
    kus mama

• 31 Januari 2006 - 14:32

Annick:

Arme Wouter!! : )
    TOT GAUW!!!!!!!!!!!!!

• 31 Januari 2006 - 14:58

Ben:

Ik was gelukkig net op tijd; gedouched maar nog niet weg. Dus maar weer in bed gekropen.
    Nogmaals goede reis en wie weet extra (swiss-)airmails voor terugreis naar Tanz?
    Kus

• 31 Januari 2006 - 15:05

Chris:

Kaka Wouter heeft echt geen medelijden nodig hoor want we hebben hem gewoon op tijd gesmst. Zoals gewoonlijk heeft hij weer geen humor!
    We hebben net gehoord dat we om 19.00 uur opgehaald worden van het hotel, dus dan gaan we nog maar eens proberen te vertrekken. Misschien lukt het wel weer niet....;-)
    Tot snel allemaal

• 31 Januari 2006 - 15:40

Ria:

Christa, ik weet dat je nog geen zin hebt om naar huis te gaan, maar als je weer zo'n prachtig bosje tulpen in huis hebt gehaald, dan word je helemaal vrolijk. Je krijgt direct de lentekriebels. Als ik nu uit het raam kijk, dan schijnt de zon uitbundig. Ik voel me zo heerlijk.
    kus, kus mama

• 31 Januari 2006 - 15:51

Wouter:

19:00?? Ow red ik net ja. Ik zal er staan

• 31 Januari 2006 - 17:31

Jeannet Van Der Schaaf:

Goed, uitstekend, geweldig om het saunaeffect nog even uit te stellen, maar ...ik heb Maria en Ben al op de schaats gezien....Tja... Kijk nog even lekker rond, eet nog een zongerijpte papaya, mango of ananas en daarna...gewoon weer boerenkool. Goeds, jeannet

• 31 Januari 2006 - 17:57

Ria:

Hoi Annickje, alles goed met je??? Ben je alweer helemaal gewend in Nederland??
    Tot de 13de
    Kus Ria

• 31 Januari 2006 - 18:08

Lieve Alieke
    Ik heb al lang niets meer van je gehoord op de site. Ik ben benieuwd of je nieuwe huisje al helemaal naar je zin is.
    Ik zie je de 13de
    Kus Ria

• 31 Januari 2006 - 22:57

Jeroen:

Goede reis, een dikke virtuele zoen van mij als jullie op Schiphol aankomen!

• 02 Februari 2006 - 10:59

Paule N Caroline:

welkom thuis, mevrouw en meneer!
    tot belachelijk snel

• 05 Februari 2006 - 13:24

Gabrielle, Bruno En Selma:

Wat een droombruiloft!!! We zitten hier in somber Amsterdam en kunnen ons moeilijk voorstellen dat dit echt is!! Gelukkig ziet Chris er zo gelukkig uit dat dit bijna niet kan missen!!! Alle geluk voor jullie beide!!

• 10 Februari 2006 - 11:40

Ben: